Publicat la: 28.09.2020. 18:18 / 255 views

SCRUTIN FĂRĂ EVENIMENTE DEOSEBITE LA BUZĂU. 11 AMENZI DATE ÎN ZIUA ALEGERILOR

Pe raza județului Buzău, procesul electoral s-a desfășurat în condiții normale şi nu au fost semnalate probleme deosebite, au aunuțat reprezentanții IPJ Buzău. Forțele Ministerului Afacerilor Interne au acționat în teren pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice și pentru buna derulare a procesului electoral și au aplicat 11 amenzi.

sectie 1 sectie masurare temperatura

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, alături de reprezentanții celorlalte structuri teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au asigurat ordinea publică pe raza întregului judeţ și în zona celor 426 de secţii de votare.

Până la închiderea procesului electoral, nu au fost înregistrate evenimente deosebite. Sesizările primite au fost verificate cu promptitudine de echipele de cercetare special constituite. În procent de 73%, sesizările primite nu s-au confirmat.

În situațiile în care polițiștii au constatat că aspectele reclamate se confirmă, au fost aplicate sancțiuni și s-au luat măsuri pentru remedierea neregulilor.

Misiunea efectivelor Ministerului Afacerilor Interne a continuat și după finalizarea votării, prin asigurarea securității transportului materialelor rezultate în urma procesului electoral, fără a rezulta incidente. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!