Publicat la: 29.07.2019. 18:10 / 830 views

SCOR DE TENIS, ÎN ULTIMUL AMICAL AL VERII. GLORIA A DISPUS CU 6 LA 0, DE CS FĂUREI

Gloria a încheiat seria amicalelor, cu un meci disputat vineri, pe arena din Crâng, în compania trupei lui Banel Nicolita, CS Făurei. Buzoienii s-au impus lejer, cu 6 la 0, Ilie Stan permiţându-şi să ruleze tot lotul. Roş-albaştrii vor debuta în Liga a II-a duminică, 4 august, de la ora 11.

gloria 1În asteptarea matineurilor Ligii a II-a, Gloria a mai bifat o victorie, în ultimul meci de pregătire al sezonului, cu CS Făurei, echipa fostului internaţional Bănel Nicoliţă. La capătul celor 90 de minute, tabela arăta 6 la 0 pentru Gloria.

Au marcat Vali Alexandru, în minutele 14 şi 29, Chipirliu, de două ori, Munteanu şi Constantinescu.

Pe parcursul reprizei secunde, Ilie Stan a trimis în teren toate rezervele.

Ora de disputare, una deloc prietenoasă pentru amatorii de fotbal sau pentru jucători, a fost aleasă pentru a simula condiţiile matineului de duminică, zi în care buzoienii vor debuta în Liga a II-a.

Primul meci în eşalonul secund se va disputa de la ora 11, contra celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!