Publicat la: 27.02.2018. 19:30 / 1.109 views

ŞCOLILE SE REDESCHID MÂINE. UNDE VA FI CAZUL, VOR FI ÎNCHISE IZOLAT

Printr-o decizie luată la ceas de seară, toate unităţile de învăţământ din judeţul Buău au fost închise, astăzi. Hotărârea a fost luată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, în urma semnalelor din teritoriu privind înăsprirea vremii, care ar fi putut conduce la blocarea drumurilor. De mâine cursurile se reiau în întreg judeţul.

elevi ger 1Codul portocaliu de ninsori viscolite s-a adeverit. Ieri, spre orele serii, din ce în ce mai mulţi directori de şcoli din mediul rural anunţau că ar fi oportun ca elevii să nu fie chemaţi, astăzi, la cursuri. În urma acestor semnale primite de la şefii educaţiei, conducerea Prefecturii a convocat o şedinţă de urgenţă, în jurul orei 20:00.

Chiar dacă vremea ar fi permis ca elevii să meargă la şcolile din municipiul Buzău, s-a luat o altă decizie, luând în calcul copiii navetişti care nu ar fi putut ajunge la ore.

Astăzi, autorităţile s-au reîntâlnit pentru a decide dacă şcolile rămân închise, mai ales că, de mâine dimineaţă, intră în vigoare un alt cod portocaliu de ninsori viscolite şi ger. Cu toate acestea, şefa de la Casa Albă a hotărât redeschiderea unităţilor de învăţământ.

Dacă situaţia o va impune, vor exista şi măsuri de suspendare a orelor şi în cursul zilei de mâine.

Astăzi, în municipiul Buzău, doar creşele au fost deschise, prin decizia Primăriei Buzău. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!