Publicat la: 28.02.2018. 19:23 / 1.966 views

ŞCOLILE SE DESCHID, DAR SE ÎNCHID DRUMURILE. ELEVII DE LA ŢARĂ, CAZAŢI ÎN INTERNAT

Chiar dacă astăzi a nins abundent, iar vântul a suflat cu putere, s-a decis ca şcolile să se deschidă, fără a se lua în calcul faptul că se vor închide drumurile, iar elevii de la ţară nu mai au cum să se întoarcă acasă. O astfel de situaţie s-a întâmplat cu liceeni Colegiului Tehnic care, la terminarea orelor, s-au trezit că nu pot pleca acasă. Conducerea şcolii, însă, s-a mobilizat imediat şi a cazat elevii navetişti în internatul şcolii până în momentul în care se vor redeschide drumurile.

internatDecizia autorităţilor de a deschide şcolile a obligat elevii din mediul rural să revină la şcolile din oraş la care învaţă. Unii dintre ei, însă, s-au trezit la finalul programului că nu mai pot pleca acasă pentru că s-au închis drumurile. O astfel de situaţie s-a întâmplat la Colegiul Tehnic, însă dascălii s-au mobilizat şi au găsit soluţia cazării elevilor în internatul şcolii până la redeschiderea drumurilor.

La internat, elevii vor beneficia de cazare, dar şi de o masă caldă, astfel că nu se vor afla nicio clipă în pericol.

Şi pentru următoarele zile, meteorologii anunţă temperaturi extrem de scăzute, astfel că este posibil ca traficul să fie restricţionat către anumite zone ale judeţului. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!