Publicat la: 26.09.2018. 18:12 / 774 views

ŞCOLI ÎNCHISE, PE 5 OCTOMBRIE, DE ZIUA MONDIALĂ A EDUCAŢIEI

Vineri, 5 octombrie, elevii nu vor fi chemaţi la şcoală. Nu este o decizie legată de organizarea secţiilor de votare în şcoli. Cadrele didactice buzoiene au liber de Ziua Mondială a Educaţiei.

curatenie scoalaBuzăul se numără printre puţinele judeţe în care sindicatul a reuşit să obţină, prin negociere cu Inspectoratul Școlar, o zi liberă pentru cadrele didactice, pe 5 octombrie, atunci când se sărbătoreşte Ziua Mondială a Educaţiei.

Până acum, existau discuţii despre cum se va învăţa cu o zi înainte de Referendum, în condiţiile în care majoritatea secţiilor de votare ar fi trebuit amenajate în unităţi de învăţământ. Ziua liberă, însă, nu are legătură cu organizarea Referendumului din 6 -7 octombrie.

Totuşi, săptămâna viitoare, şcolile vor fi nevoite să ia măsuri, în aşa fel încât să permită amenajarea secţiilor de votare. De pildă, Primăria Buzău a cerut accesul în unităţi începând cu ziua de marţi, 3 octombrie.

De menţionat că orele din ziua liberă de 5 octombrie nu vor fi recuperate. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!