Publicat la: 31.08.2015. 18:47 / 3.333 views

ŞCOLI FĂRĂ AUTORIZAŢIE. CELE MAI MULTE NU AU APĂ CURENTĂ

Mai sunt două săptămâni până va suna clopoţelul începutului de an, aşa că se iau măsuri, pe ultima sută de metri, pentru a rezolva situaţia.

CLASAConform unui raport al Inspectoratului Şcolar Judeţean către Instituţia Prefectului, în anul şcolar viitor vor funcţiona 151 de unităţi de învăţământ preuniversitar, cu 415 structuri în subordine. Faţă de anul trecut, numărul şcolilor care au autorizaţie sanitară de funcţionare, este mai mare.

Majoritatea unităţilor de învăţământ fără autorizaţie se află în localităţi din judeţ, în care nu există reţea de apă potabilă.

Unele dintre aceste şcoli, nominalizate ca neconforme, nu vor putea obţine prea curând o autorizaţie sanitară şi vor funcţiona ilegal.

Până la începerea anului şcolar, instituţiile abilitate vor forma comisii care vor controla, la ordinul Prefectului, condiţiile necesare pentru desfăşurarea procesului educaţional. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!