Publicat la: 15.10.2020. 18:40 / 496 views

ȘCOALA NR. 11 RĂMÂNE ÎNCHISĂ, DIN CAUZA… LUCRĂRILOR DE REABILITARE TERMICĂ

Școala nr. 11 din Buzău rămâne închisă pentru încă două săptămâni! Motivul nu este legat de coronavirus, ci de lucrările de reabilitare termică efectuate la clădirile unității de învățământ. Decizia a fost luată astăzi, în cadrul consiliului de administrație al școlii.

scoala 2Pentru încă două săptămâni, cea mai mare unitate gimnazială din județul Buzău rămâne cu ușile închise.

Chiar dacă vineri expiră perioada de suspendare a cursurilor față în față din cauza cazurilor de COVID înregistrate la începutul lunii, în Școala nr. 11 din Buzău nu se vor putea desfășura cursuri, din cauza lucrărilor de reabilitare termică.

Copiii vor fi nevoiți să învețe de acasă încă două săptămâni, cu excepția elevilor din clasele primare, care vor avea vacanță în perioada 26 octombrie – 1 noiembrie. 2 noiembrie este data estimată pentru reluarea cursurilor în cadrul școlii.  

La Școala nr. 11, pe lângă cele trei cazuri de COVID, care au condus la suspedarea cursurilor, au mai apărut două, în rândul elevilor. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!