Publicat la: 10.09.2019. 17:35 / 1.208 views

ŞCOALĂ-BIBELOU, LA SĂPOCA. CONDIŢII LA STANDARDE EUROPENE

Elevii şi cadrele didactice de la Şcoala gimnazială din Săpoca se pot bucura de una dintre cele mai moderne unităţi de învăţământ din judeţ. Aproape 3 milioane de lei a costat transformarea vechiului imobil într-o clădire etalon pentru educaţia buzoiană.

scoala sapoca 1 scoala sapoca 2

Primul clopoţel la Şcoala gimnazială din Săpoca a fost o adevărată bucurie. Începând cu acest an, elevii şi cadrele didactice au parte de condiţii de invidiat, care rivalizează cu unităţile din oraşul Buzău. Totul s-a întâmplat graţie unui proiect depus de Primăria Săpoca, cu fonduri guvernamentale.

Astfel, copiii au păşit într-o unitate de învăţământ schimbată radical. Elevii beneficiază de laboratoare moderne, utilate cu tehnică de ultimă generaţie. Sălile de curs sunt şi ele mobilate la standarde europene.

Şi cadrele didactice sunt încântate că pot lucra în condiţii mult mai bune.

Autorităţile speră ca, datorită şi noilor condiţii de la Şcoala Săpoca, mulţi dintre părinţi să nu îşi mai trimită copiii la unităţile din municipiul Buzău.

Primăria a contribuit la lucrările de modernizare cu 100.000 de euro. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!