Publicat la: 08.08.2018. 18:02 / 1.125 views

SCHIMBĂRILE DE ŞEFI CONTINUĂ. TOT UN FINANŢIST NUMIT LA VAMA BUZĂU

Continuă sarabanda schimbărilor de la şefia instituţiilor deconcentrate. După numirea unui funcţionar din ANAF în funcţia de director la Agenţia de Mediu, tot un finanţist este noul şef al Vămii Buzău, începând cu data de 3 august. Constantin Roşculeţ este detaşat din Vrancea şi a fost desemnat pe o perioadă de trei luni.

vama 1Chiar dacă instituţiile deconcentrate se află în subordinea prefectului, şefa de la Casa Albă a aflat despre numire abia astăzi.

În plus, ca în cazul noului şef de la Agenţia de Mediu, finanţistul Florin Pană, prefectul Carmen Ichim susţine că responsabilii instituţiilor deconcentrate ar trebui să fie specializaţi în domeniul în care activează cu sarcini de coordonare.

Mai mult, nici de această dată şefa de la Casa Albă nu a fost consultată cu privire la numirea noului şef de la Biroul Vamal Buzău.

Ultimele schimbări de la şefia deconcentratelor vin pe fondul întăririi organizaţiei judeţene ALDE, sprijinită puternic de la centru chiar de către vicepremierul Graţiela Gavrilescu, ministrul al Mediului, care nu a negat faptul că negociază cu PSD mai multe funcţii de conducere de la Buzău. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!