Publicat la: 02.08.2018. 18:22 / 1.109 views

SCHIMBĂRI CONTESTATE DE ŞEFA DE LA CASA ALBĂ. FINANŢIST LA ŞEFIA AGENŢIEI DE MEDIU

ALDE reuşeşte să îşi impună şefi noi de deconcentrate. Pe lângă înregimentarea în partid a Florinei Stoian, se umblă la posturile de conducere din subordinea ministerului Mediului, portofoliu deţinut de vicepremierul Graţiela Gavrilescu, o perioadă interimar la şefia ALDE Buzău. Numirea unui finanţist la şefia Agenţiei de Mediu este deja contestată de şefa de la Casa Albă.

mediuLa Agenţia de Mediu a fost numit un nou director. Florin Pană, venit prin detaşare din cadrul ANAF. Prefectul Carmen Ichim susţine că modificările din fruntea deconcentratelor ar trebui să se facă şi cu avizul său, aşa cum stipulează legea. Numai că acest lucru nu s-a întâmplat. Şefa de la Casa Albă nu ar fi fost de acord cu numirea unui finanţist la Mediu.

În plus, nemulţumirea prefectului vine şi din faptul că noul director este plătit cu salariul pe care l-a deţinut în cadrul ANAF, având în vedere numirea prin detaşare.

ALDE ar putea să îşi impună un şef nou şi la Garda de Mediu, tot un funcţionar din cadrul ANAF. Încă un lucru contestat de şefa de la Casa Albă.  

La conferinţele de presă organizate la Buzău, vicepremierul Graţiela Gavrilescu, ministrul al Mediului, nu a negat faptul că partidul va încerca să îşi promoveze specialişti în funcţiile de conducere ale unor instituţii publice. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!