Publicat la: 18.06.2018. 07:10 / 1.000 views

SCHIMBARE ÎN MAI BINE. UNICA PRIMĂRIE CU METODA KAIZEN

Astăzi, la Palatul Comunal a fost analizat stadiul implementării Sistemului de management Kaizen în lunile aprilie şi mai. Au fost înregistrate progrese evidente, dar şi unele nereuşite în aplicarea sistemului. Primăria Buzău este unica din ţară care a implementat sistemul Kaizen, unul dintre cele mai eficiente din lume, inventat de japonezi.      

kaizenŞedinţa lunară despre stadiul implementării sistemului de management Kaizen în Primăria Buzău a evidenţiat progresele şi nereuşitele înregistrate în lunile aprilie şi mai.

Majoritatea personalului din Primărie s-a arătat deschis şi s-a adaptat acestui sistem modern de management, iar rezultatele pozitive nu au întârziat să apară.

Există, însă, şi funcţionari care nu au reuşit să se adapteze şi ale căror rezultate nu sunt la fel de eficiente.

În condiţiile în care numărul de funcţionari este subdimensionat, Primăria a reuşit să se descurce doar cu personalul existent şi să se îmbunătăţească şi financiar.

Un beneficiu extrem de important  adus comunitatăţii buzoiene de sistemul Kaizen constă în scurtarea evidentă a timpilor necesari pentru obţinerea unor documente din Primărie.

Odată cu amenajarea noului sediu de la Bazar, care va fi realizată ţinând cont de anumite condiţii impuse de acest sistem de management, buzoienii vor pierde din ce în ce mai puţin timp pentru rezolvarea unor probleme care ţin de administraţia locală. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!