Publicat la: 26.06.2020. 18:46 / 919 views

SCHIMB DE TERENURI LA SFINȚII ÎNGERI. SE VA CONSTRUI O STAȚIE DE AUTOBUZ

Discuții în contradictoriu în cadrul CLM au fost  pe marginea proiectului ce prevede un schimb de terenuri între Primăria Buzău și Biserica Sfinții Îngeri. Miza acestui schimb este construirea unei stații de autobuz într-una dintre cele mai aglomerate zone a municipiului.

parc centru 4 parc centru 1

Proiectul numărul 32 de pe ordinea de zi din cadrul ședinței de astăzi prevede un schimb de terenuri între Primăria Buzău și Biserica Sfinții Îngeri. Mai exact, Primăria ar trebui să cedeze în spatele bisericii suprafața de 433 de metri și să primească în schimb 144 de metri în fața bisericii unde ar trebui să fie construită o stație de autobuz cu refugiu. Consilierii din opoziție susțin că un astfel de schimb nu ar fi echitabil.

De partea cealaltă, primarul Constantin Toma susține că în zona respectivă se impune construirea unei stații de autobuz, fiind una dintre cele mai aglomerate zone a municipiului Buzău.

Eduard Pistol, secretarul general al Primăriei Buzău susține că schimbul este unul absolut legal, iar diferența de valoare aterenurilor este compensată de interesul public. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!