Publicat la: 06.11.2019. 19:47 / 361 views

SCARA PERICOL DE LA PREFECTURĂ, ÎN REPARAŢII. ORICÂND SE PUTEA PRODUCE UN INCIDENT

Scara exterioară de la Casa Albă a intrat în reparaţii. Era într-o stare avansată de degradare şi punea în pericol persoanele care aveau probleme de rezolvat la instituţiile găzduite la parter şi la etaje. Prefectura a făcut solicitare încă din 2017, însă fondurile pentru intervenţie au fost aprobate abia luna trecută.

scara prefectura 3 scara prefectura 1

Scara reprezenta un real pericol, din cauza degradării, iar în ultima perioadă au început să cadă, din ce in ce mai des, bucăţi din tencuială. Lucrările de reparaţii au început zilele trecute.

Ultima reparaţie a fost făcută în urmă cu 27 de ani. Cererea de finanţare datează din 2017, însă abia acum au fost alocaţi banii.

Pe perioada lucrărilor, accesul buzoienilor la instituţii nu se mai face prin spatele Prefecturii. Uşa dinspre b-dul Titulescu a fost redeschisă.  

Valoarea lucrărilor de reparaţii la scara exterioară a Casei Albe este de aproape 50.000 de lei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!