Publicat la: 17.09.2019. 18:20 / 692 views

SCANDAL LA CÂNDEŞTI. UN TÂNĂR SUSŢINE CĂ A FOST BĂTUT DE POLIŢIŞTI

Un tânăr din Cândeşti susţine că a fost reţinut de Poliţie, pe nedrept, şi… mai grav, că a fost bătut de oamenii legii. Incidentul a avut loc săptămâna trecută, după un scandal între două familii din comună. Acum, cândeşteanul de 24 de ani este decis să-l dea în judecată pe cel despre care susţine că l-a agresat.

caz candesti 1Bătut zdravăn de politişti, în momentul reţinerii. Asta susţine un tânăr din Cândeşti că ar fi păţit la finele săptmămânii trecute. Totul a pornit de la un scandal între două familii de romi din comună, conflict aplanat de poliţişti. Chemaţi apoi la postul din Berca, unii dintre participanţii la incident ar fi fost convinşi prin metode neortodoxe să-şi schimbe declaraţiile. Mai mult, cel păţit susţine că a fost hărţuit de poliţişti, fiind chemat la secţie de mai multe ori, în mod nejustificat.

Tânărul se plânge şi de faptul că poliţiştii i-au interzis să se întoarcă la muncă, în Anglia, deşi nu se afla sub control judiciar, fiind acuzat doar de deranjarea liniştii şi ordinii publice. Punctul culminant al conflictului cu poliţiştii din Berca a fost chiar reţinerea sa, la intrarea în Buzău, în zona Fabricii de Bere. Şoferul maşinii în care era pasager a fost tras pe dreapta iar el a fost încătuşat de poliţişti. Bărbatul spune că, în momentul imobilizării, a fost lovit de mai multe ori de oamenii legii, nasu fiindu-i spart, la impactul cu asfaltul.

De aceleaşi tratamente din partea oamenilor legii se plânge şi concubina sa. Femeia de 24 de ani spune că a fost lovită în maşina de poliţie iar apoi reţinută în beciul IPJ, timp de 24 de ore, nejustificat.

Tânărul a decis să-l dea în judecată pe poliţistul despre care susţine că l-a agresat. De asemenea, procurorii au deschis un dosar penal cu privire la împrejurările în care au acţionat poliţiştii. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!