Publicat la: 31.10.2018. 19:23 / 2.394 views

SCANDAL ÎNTRE CIOLACU ŞI DRAGNEA. S-AU CERTAT LA FINALUL ŞEDINŢEI BIROULUI PERMANENT

Scandal fără precedent între liderul de la Buzău, Marcel Ciolacu, și președintele PSD, Liviu Dragnea. Astăzi, la finalul ședinței Biroului Permanent al Camerei Deputaților, cei doi au avut o dispută verbală foarte dură. Chestor al Camerei Deputaților, Ciolacu s-a numărat printre liderii social-democrați care, la jumătatea lunii septembrie, i-au cerut demisia lui Liviu Dragnea.

dragnea si ciolacuCearta între Marcel Ciolacu și Liviu Dragnea a fost dezvăluită de mai mulți martori, parlamentari din Opoziție. Secretar al Camerei Deputaților, deputatul USR Iulian Bulai a precizat că, la sfârșitul ședinței Biroului Permanent, cei doi au început să se contreze pe un ton ridicat, au țipat unul la altul și au gesticulat nervos. Și liberala Raluca Turcan a spus că gesturile liderului Liviu Dragnea transmiteau multă agresivitate. Martorii nu au putut preciza motivul tensiunilor, fiind departe de cei doi protagoniști.

Surse politice au declarat pentru mai multe televiziuni centrale că Liviu Dragnea chiar l-ar fi împins pe Marcel Ciolacu, detaliu infirmat, însă, de deputatul buzoian.

Este știut faptul că, în urmă cu mai bine de o lună, liderul organizației de la Buzău, Marcel Ciolacu, s-a poziționat în tabăra contestatarilor lui Liviu Dragnea, cerându-i să își dea demisia din funcția de președinte al PSD și din fruntea Camerei Deputaților. Lucrurile au fost tranșate în Comitetul Executiv, votul fiind covârșitor în favoarea lui Dragnea. Nu este exclus ca, urmare și a noului incident de astăzi, Liviu Dragnea să încerce debarcarea de la șefia organizației județene a deputatului Marcel Ciolacu, cel care se bucură, totuși, de o susținere puternică în cadrul filialei.
(Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!