Publicat la: 16.11.2018. 19:25 / 1.251 views

SĂVULESCU EXPLICĂ DE CE A FOST DEMIS TESCARU. CE NU AR FI RESPECTAT MANAGERUL COMPANIEI

Noul director interimar al Companiei de Apă ne-a explicat motivele care au stat la baza demiterii managerului Ionel Tescaru. Simona Săvulescu invocă neprezentarea unui plan de management în fața Consiliului de Administrație. Ieri, forul administrativ al operatorului regional a decis revocarea din funcție a lui Ionel Tescaru. Hotărârea poate fi atacată în instanță.

savulescuNumită interimar la conducerea Companiei de Apă, Simona Săvulescu ne-a detaliat, astăzi, ce a stat la baza revocării din funcție a directorului general Ionel Tescaru. Aprobat în luna august a acestui an, noul Consiliu de Administrație ar fi trebuit să întocmească un plan administrativ pentru a-și desfășura activitatea.

Potrivit Simonei Săvulescu, directorul Ionel Tescaru nu a elaborat partea de management pentru planul administrativ, refuzând să dea curs cererilor noului consiliu de administrație, motiv pentru care s-a propus revocarea din funcție.  

Propunerea a avut patru voturi pentru și o abținere. Astăzi s-au făcut toate formalitățile pentru punerea în practică a deciziei.

Ionel Tescaru fost și astăzi la birou, însă nu a dorit să comenteze decizia de demitere. Hotrârea de revocare poate fi ataca în instanță.

Simona Săvulescu a fost numită manager interimar pe o perioadă de patru luni, mandatul putând fi prelungit cu încă două luni. Consiliul de Administrație a declanșat deja procedura de selecție pentru funcția rămasa vacantă. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!