Publicat la: 02.10.2020. 17:37 / 655 views

ȘASE MECIURI ÎNTR-O SĂPTĂMÂNĂ. PROGRAM INFERNAL, PENTRU HC BUZĂU

După ce în primul turneu al Ligii Zimbrilor HC Buzău a fost nevoită să dispute 3 meciuri în 3 zile, programul de  săptămâna viitoare este cel puțin la fel de draconic. Minicompetiția găzduită de Sfântu Gheorghe va începe duminică și se va termina duminica viitoare, interval de timp în care fiecare echipă va disputa șase partide.

handbalisti 2Buzăul debutează duminică, împotriva Stelei, pentru ca luni să joace cu Făgărașul. După o zi de pauză, elevii lui Pero Miloșevic îi vor întâlni pe campionii de la Dinamo iar joi pe Suceava.

Ultimele două partide sunt programate după o altă zi de pauză. În debutul weekendului viitor, HC joacă cu Potaissa, iar în ultima zi a turneului, cu Vaslui.

Șefii clubului buzoian spun că programul întocmit pentru acest turneu, cu șase meciuri în opt zile, este unul care va lăsa urme adânci asupra stării de sănătate a sportivilor. Cel mai probabil, toate echipele participante vor rula toți jucătorii din lot, pentru a diminua starea de oboseală și pentru a evita accidentările. Asta în contextul în care recuperarea de la o zi la alta este imposibilă.

Buzoienii se vor caza la Covasna, localitate situată la 35 de kilometri de Sfântu Gheorghe. În cele două zile de pauză, HC va folosi complexul din orașul gazdă al turneului, pentru sesiuni de recuperare. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!