Publicat la: 19.11.2019. 18:10 / 620 views

ŞASE CĂRŢI, LANSARE PE BANDĂ RULANTĂ . BILANŢUL PRIMĂRIEI: 40 DE VOLUME EDITATE

Şase noi cărţi, editate la comanda Primăriei, au fost lansate, ieri, la Palatul Comunal. La eveniment au participat autorii, personalităţi din mai multe domenii, dar şi elevi de liceu. Primăria ajunge, astfel, la un număr de 40 de cărţi editate în ultimii trei ani.

carti 2 carti 1

Lansarea celor şase cărţi a avut loc în sala de festivităţi “Nicu Constantinescu” din Palatul Comunal. Nu întâmplător, în anul în care a fost amenajat monumentul din rondul de la ieşire spre Mărăcineni, a fost editat şi volumul  “Buzăul, Oraşul Aviaţiei şi Paraşutismului Militar Românesc”.  

O altă carte prezentată ieri, “Buzoienii la Centenarul Marii Uniri”, cuprinde momente surprinse la numeroasele evenimente organizate de autorităţi în anul 2018.

Oraşul Buzăul are acum şi o monografie urbanistică, despre care a scris arhitectul Teodor Octavian Gheorghiu. 

Alte două cărţi sunt dedicate istoriei modelismului şi competiţiei europene găzduite la Buzău, în vara acestui an.

Nu în ultimul rând, Primăria a finanţat editarea cărţii “Istoria de lângă inimă”, în paginile căreia se regăsesc legăturile Pârscovului cu oraşul Buzău.

Primăria Buzău a ajuns la nu mai puţin de 40 de cărţi editate în ultimii trei ani.

La finalul evenimentului de aseară, liceenii au primit pachete cu câteva dintre cărţile lansate. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!