Publicat la: 06.07.2020. 18:19 / 464 views

ȘASE ABSOLVENȚI, LA SESIUNEA SPECIALĂ DE BACALAUREAT. NUMAI PATRU AU DAT EXAMENUL LA LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ

Au fost în izolare sau au avut diferite motive medicale, pentru care au primit acceptul Ministerului Educației de a susține examenul de Bacalaureat în sesiunea specială. La Buzău, șase elevi vor participa la această etapa a Bac-ului, dintre care patru au dat examenul la Limba și Literatura Română.

bac specialȘase absolvenți ai clasei a XII-a au primit accept de la Minister pentru a susține Bacalaureatul în sesiunea specială. Ei au fost în izolare sau au avut probleme medicale.  Tinerii susțin seiunea pentru a participa cu șanse egale la admiterea în învățământul superior în această vară. Patru dintre adolescenți au susținut azi proba la Limba și Literatura Română.

Toți cei șase elevi sunt din municipiu, astfel că nu există probleme legate de transport școlar, către centrul de examen organizat în incinta Liceului Agricol

O veste bună vine după contestațiile de la Bacalaureat. Procentul de promovabilitate a crescut cu aproape două procente, de la 66,7 % la 68,04.

De asemenea, numărul mediilor de 10 a crescut la 9, după ce, inițial 6 absolvenți obținuseră calificative perfecte. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!