Publicat la: 08.11.2018. 19:17 / 273 views

SĂRBĂTORI… ILUMINATE. AU ÎNCEPUT SĂ FIE MONTATE GHIRLANDELE LUMINOASE

Pe străzile Buzăului au început să fie montate instalaţiile de lumini pentru sărbătorile de iarnă. Iluminatul festiv nu va fi foarte diferit de cel din anii trecuţi pentru că licitaţia a fost câştigată de aceeaşi firmă care l-a realizat în ultimii doi ani. Pentru prima dată, vor fi montate instalaţii multicolore şi pe Calea Eroilor.      

decoratii 1Anul acesta, Primăria a ţinut cont de experienţa acumulată în anii anteriori şi a încheiat contractul pentru iluminatul festiv de sărbători mult mai devreme,

Primele instalaţii luminoase au fost montate deja pe bulevardul Bălcescu şi continuă cu principalele străzi din oraş.

Sensurile giratorii vor fi şi ele împodobite cu figurine specifice sărbătorilor dr iarnă şi cu ghirlande luminoase.

Pentru că de iluminatul festiv se ocupă aceeaşi firmă care l-a realizat şi în ultimii doi ani, nu vor fi schimbări spectaculoase în aspectul nocturn al oraşului.

Copiii se vor putea bucura de orăşelul de poveste construit pentru ei în parcul Crâng, dar şi de patinoarul mobil instalat pe platoul Dacia.

Iluminatul festiv va fi aprins pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României, când se va celebra şi Centenarul Marii Uniri. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>