SĂRBĂTOAREA SENIORILOR. BUNICII ȘI STRĂBUNICII AU FOST SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA LOR

SĂRBĂTOAREA SENIORILOR. BUNICII ȘI STRĂBUNICII AU FOST SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA LOR

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, Primăria Municipiului Buzău a pregătit mici cadouri pentru buzoienii ajunşi la vârsta senectuţii. Peste o mie de familii, cu peste 50 de ani de căsătorie neîntreruptă la activ, s-au prezentat încă de dimineață la Palatul Comunal și au stat la rând, cu masca pe figură, respectând distanțarea fizică. Au primit mici premii aniversare în bani, câte un trandafir și urarea de a se revedea sănătoși și în anii următori.

zi batrani 5 zi batrani 2

În fiecare an, în toată lumea, pe 1 octombrie este sărbătorită Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice.

De mai mulţi ani a devenit o tradiţie ca bunicii şi străbunicii buzoienilor să fie invitaţi la Primăria Buzău, de ziua lor.

Anul acesta este unul deosebit, aflat sub semnul pandemiei, iar bătrânii noștri se numără printre cei care trebuie protejați în mod special de noul coronavirus.

Din acest motiv, cele peste 1000 de familii care au la activ mai mult de 50 de ani de căsătorie, au fost invitate în curtea interioară a Palatului Comunal pentru a primi mici atenții aniversare.

Ca deobicei seniorii Buzăului au fost punctuali, s-au prezentat în ordine alfabetică și au așteptat răbdători și disciplinați, cu masca pe figură, să le vină rândul pentru a primi cadourile.

Bucuria de a se întâlni între ei şi emoţia pricinuită de faptul că mai marii urbei nu i-au uitat, sunt, de fiecare dată, la fel de vii şi de puternice iar bunicii și străbunicii Buzăului au pleacat cu dorința de a se revedea și în anii următori.

La mulţi ani tuturor şi le urăm să se poată revedea la Primărie, de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, multă vreme de acum de acum înainte! (Corneliu Floriceanu)

Publicat de: Editat de:
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Te-ar putea intresa și