Publicat la: 21.11.2017. 19:28 / 969 views

SĂRBĂTOARE PENTRU MELOMANI. JOHANN STRAUSS ENSEMBLE VA CONCERTA LA BUZĂU

Printre activităţile pregătite de Municipalitate pentru Sărbătorile de Iarnă, edilii au pregătit şi surprize pentru buzoieni. Vor fi spectacole de muzică populară şi uşoară cu interpreţi de top, atât din ţară, cât şi de peste hotare. Pentru cei care agrează muzica clasică, ansamblul Johann Strauss din Viena va concerta la Sala Sporturilor.

johann-strauss-ensembleAnul acesta, primarul Constantin Toma intenţionează ca, în afară de spectacolele de muzică uşoară şi cele de folclor, să le facă buzoienilor şi o surpriză de sărbători.

Primarul este convins că printre buzoieni sunt foarte mulţi melomani, care ar fi fericiţi să participe la un concert al ansamblului vienez.

Unii dintre aceştia vor primi invitaţii speciale, ca o recunoaştere a meritelor lor în cadrul comunităţii buzoiene.

Ansamblul Johann Strauss va susţine o serie de concerte pe teritoriul României începând cu 12 decembrie la Bucureşti. Miniturneul va continua cu Sibiu şi alte oraşe mari şi se va încheia la Buzău, pe 19 decembrie.

Concertul va costa Primăria aproximativ 30.000 de euro, inclusiv toate amenajările necesare de la Sala Sporturilor.

Accesul publicului va fi gratuit, în limita locurilor libere.  (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!