Publicat la: 31.05.2018. 18:30 / 2.086 views

SĂRBĂTOARE PE PLATOU. ELEVII DE LA „ARTE” AU SĂRBĂTORIT ZIUA COPILULUI

Elevii de la Liceul de Arte „Margareta Sterian” i-au invitat astăzi pe buzoieni să sărbătorească împreună Ziua Internaţională a Copilului. Ei au transformat platoul din Piaţa Dacia într-o adevărată scenă de spectacol. De la clasa pregătitoare până la elevii de liceu, copiii au cântat, au jucat teatru, au dansat şi au desenat pentru trecători şi le-au făcut cadou micile lor opere de artă.

arte pe platou 3Pentru al noulea an consecutiv, elevii de la Lideul de Arte „Margareta Sterian” sărbătoresc Ziua Internaţională a Copilului printre buzoieni.

Astăzi ei au participat la o oră de curs pe platoul din Piaţa Dacia, pe care l-au transformat în cea mai mare scenă de spectacole din oraş.

Prin cântec, dans, teatru şi, mai ales prin desene, copiii de la clasele pregătitoare până la cele de liceu, au transmis mesajul lor.

Trecătorii s-au oprit pentru a privi cu încântare spectacolul oferit de ora de curs în aer liber a micilor artişti de la „Arte”.

Muzică, dans, desene multicolore, baloane şi, mai ales, multe chipuri de copii fericiţi au însemnat astăzi o oră de sărbătoare dăruită tuturor buzoienilor de Liceul de Arte „Margareta Sterian”.

(Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!