Publicat la: 22.07.2019. 18:16 / 209 views

SĂRBĂTOARE LA MONTEORU. MII DE TURIŞTI AU FOST PREZENŢI LA ZILELE MONTEORULUI

Cea de-a zecea ediţie a festivalului Zilele Monteorului a atras din nou mii de vizitatori din Buzău şi din judeţele apropiate. Au profitat din plin de vremea excelentă pentru plajă şi pentru băile în piscinele cu apă sărată, dar şi de activităţile din programul celor două zile de sărbătoare.

masini epoca popular monteoru

Ca în fiecare an, programul festivalului a fost complex, cuprinzând activităţi sportive, spectacole de muzică uşoară şi populară, un târg specific acestor zile dar şi parada costumelor populare şi a automobilelor de epocă.

Defilarea ansamblurilor folclorice şi a automobilelor de epocă din Buzău, în frunte cu o trăsură din care primarul Ştefan Chircă a salutat mulţimea, a atras turiştii veniţi la plajă.

Printre oaspeţii de seamă s-a numărat şi primarul Buzăului, Constantin Toma, care şi-a făcut un obicei de a fi prezent în staţiune în aceste zile de sărbătoare.

Târgul tradiţional a avut putini meşteri populari, iar produsele tradiţionale au fost la mare cautare.

Grătarele încinse şi bine garnisite şi berea rece au fost foarte apreciate de cei prezenţi.

Jandarmii buzoieni au prezentat publicului un stand cu echipamentele pe care le folosesc.

Încă din prima zi, copiii care fac parte din cluburile de dans din Buzău au demonstrat pe scenă că dansurile moderne, tradiţionale, sportive sau de societate nu mai au nicio taină pentru ei.

Programul artistic al festivalului a fost susţinut de ansamblurile folclorice din judeţ.

De la ora 18, în ambele seri au avut loc spectacole artistice susţinute de interpreţi foarte cunoscuţi şi îndrăgiţi de public. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!