Publicat la: 13.05.2019. 18:42 / 465 views

SĂRBĂTOARE, ÎN ROŞU ŞI ALBASTRU. GLORIA, CAMPIOANA LIGII A III-A

Atmosferă de sărbătoare, sâmbăta seară, pe Arena din Crâng. Gloriei i-a fost decernat trofeul de campioană a Ligii a III-a, imediat după meciul cu CSM Focşani. Premierea a fost oficiată, în nocturnă, de oficiali ai Federaţiei Române de Fotbal, în prezenţa a 1000 de spectatori.

gloria promovarePartida dintre Gloria şi CSM Focşani, un meci fără miză, a constituit preambulul fiestei din nocturnă, eveniment în cadrul căruia fotbaliştii grupării din Crâng au fost premiaţi de oficialii federaţiei de specialitate. Gabriel Bodescu şi Mihai Stoichiţă au înmânat elevilor lui George Timiş trofeul care consfinţeşte faptul că Gloria este campioana celui de-al treilea eşalon valoric al fotbalului românesc. Ceremonia, urmărită de aproximativ 1000 de spectatori rămaşi după meci, a fost însoţită de artificii, confetti şi fumigene roş-albastre.

După un sezon aproape perfect, atât tehnicianul Gloriei cât şi jucătorii au ţinut să le mulţumească suporterilor. De altfel, imediat după partidă, tot lotul Gloriei a mers direct către micuţa galerie de la peluza dinspre Parcul Crâng, pentru a sărbători. Singurul  obiectiv pe care-l mai au roş albaştrii este de a termina neînvinşi sezonul în curs.

Pentru stagiunea următoare, nu a fost stabilit, încă, un obiectiv. Se pare, totuşi, că Gloria va lupta, în primul rând, pentru menţinerea în Liga a II-a, în contextul unei competiţii care se anunţă mai puternică decât niciodată.

Sezonul excelent pe care l-a avut Gloria a fost sărbătorit, pe teren, şi de fanii roş-albaştrilor. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!