Publicat la: 20.03.2017. 19:44 / 1.179 views

SĂRBĂTOARE DE ZIUA FRANCOFONIEI. AMBASADORUL ELVEŢIEI, LA BUZĂU

Buzăul este conectat la reţeaua comunităţilor francofone din România şi din alte ţări. Acest lucru a fost demonstrat astăzi, la Centrul Cultural Alexandru Marghiloman unde s-a sărbătorit Ziua Francofoniei. Cu aceeaşi ocazie a fost organizată şi cea de-a treia ediţie a evenimentului HAIKUNOI 2017. Invitatul de onoare al întâlnirii a fost Ambasadorul Elveţiei în România.

franco 1Centrul Cultural Francofon Buzău a organizat astăzi, în parteneriat cu Institutul Francez, Ziua Francofoniei. Evenimentul a fost găzduit de Centrul Cultural Alexandru Marghiloman, iar sub egida întâlnirii a avut loc şi HAIKUNOI 2017, ediţia a III-a. Invitatul de onoare a fost Ambasadorul Elveţiei în România.

La evenimentul HAIKUNOI 2017, au participat elevi de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, Liceul Tehnologic Henri Coandă, şi de la  şcolile Gimnaziale  nr. 7 şi Ion Creangă.

În contextul aceluiaşi eveniment, elevii au postat poezii în limba franceză pe pagina de Facebook lansată de Institutul Francez din Bucureşti şi au prezentat, în mod inedit, aceste creaţii literare. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!