Publicat la: 20.05.2020. 18:30 / 879 views

ȘAPTE NOI CAZURI POZITIVE ÎN JUDEȚ. ESTE INFECTAT ȘI UN OFIȚER DE LA ISU BUZĂU

Un ofiter de la ISU Buzau a fost confirmat cu noul coronavirus.  In institutia buzoiana s-a dat imediat alarma, incepandu-se testarea persoanelor care au intrat in contact cu ofiterul. Tot azi, la Buzau, au fost confirmate alte patru cadre medicale infectate.

Still0520_00008Still0520_00007

Un ofițer de 47 de ani, care lucrează chiar în clădirea ISU Buzău, a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus. Imediat, în unitate s-a dat alerta. La scurt timp după confirmarea ofițerului ISU, instituția s-a repliat ireproșabil și a început testarea persoanelor care au intrat în contact direct cu ofițerul. Teste din rândul personalului ISU au fost trimise la București, iar acum se așteaptă rezultatele.

În ceea ce privește siguranța sanitară a bazei ISU, s-au luat măsuri de protecție conform protocoalelor, s-au dezinfectat toate spațiile și s-au informat structurile ierarhice. Ofițerul infectat a fost internat în spital, în timp ce colegii săi testați au fost plasați în izolare la domiciliu.

In județul Buzău au mai fost confirmate 7 cazuri de COVID-19. Numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului a ajuns la 148.

Printre cazurile confirmate astazi se numără patru cadre medicale din Spitalul Județean. Din păcate, pozitiv a ieșit și testul efectuat în cazul bebelusului nascut pe 13 mai la Maternitatea Buzau, fiul tinerei de 23 de ani din Râmnicelu. (Andrei Solomon)

Numărul total de cazuri pozitive la nivelul judetului este de 148.

Cazul 148 pacient sex masculin, 47 ani, din Mun. Buzău, personal ISU Buzău.

Cazul 147 – pacient sex feminin, 37 ani, personal medical – secţia ORL – SJU Buzău, asimptomatic.

Cazul 146 – pacient sex feminin, 38 ani, personal medical – secţia ORL – SJU Buzău,asimptomatic.

Cazul 145 – pacient sex feminin, 44 ani, personal medical – secţia ORL – SJU Buzău, asimptomatic.

Cazul 144 – pacient sex feminin, 49 ani, personal medical – secţia ORL – SJU Buzău, asimptomatic.

Cazul 143 – pacient sex feminin, 58 ani, internată la Secţia Boli Infecţioase, izolată in spatiul special amenajat, cu simptome.

Cazul 142 – pacient sex masculin, nou-născut, contact direct cu Cazul 130.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!