Publicat la: 30.09.2014. 20:04 / 4.369 views

SĂPTĂMÂNA PREVENIRII CRIMINALITĂŢII. ZIUA DE AZI A FOST DEDICATĂ DELICVENŢEI JUVENILE

„Săptămâna prevenirii criminalităţii”, organizată de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău, a debutat cu o întâlnire cu reprezentanţii tuturor instituţiilor buzoiene care-şi aduc aportul la astfel de acţiuni.

prevenireZiua de azi a fost dedicată prevenirii delicvenţei juvenile. Elevi de la 3 licee buzoiene au fost invitaţi să participe la o întâlnire interactivă cu reprezentanţii mai multor servicii din cadrul IPJ Buzău.

Clipurile prezentate, cu subiecte precum violenţa în familie, traficul de persoane, consumul de droguri şi accidentele rutiere, i-au impresionat pe elevi.

„Săptămâna Prevenirii Criminalităţii” are ca scop sensibilizarea opiniei publice faţă de victimizarea minorilor prin diferite tipuri de violenţă precum şi al conştientizării adolescenţilor cu privire la necesitatea adoptării unor măsuri de autoprotecţie.

Activităţile de informare a populaţiei vor continua şi în zilele următoare, până pe 3 octombrie, în mai multe localităţi din judeţ.

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!