Publicat la: 19.02.2018. 19:13 / 771 views

SĂPTĂMÂNĂ PLINĂ PENTRU POLIŢIŞTII LOCALI. PESTE 400 DE AMENZI ÎN 6 ZILE

Poliţiştii locali şi-au intensificat acţiunile în stradă. În ultima săptămână au fost avute în atenţie grupurile de tineri, ca urmare a numeroaselor sesizări venite din partea buzoienilor. De asemenea, au fost sancţionaţi şoferii indisciplinaţi, ori cei care depozitează deşeuri pe domeniul public. Astfel, poliţiştii locali au  aplicat peste 400 de anenzi în valoare de peste 70 de mii de lei.

politie locala 2Poliţiştii locali au demarat ample acţiuni de control la nivelul municipiului Buzău. A fost avute în vedere atât grupurile de tineri, cât şi şoferii indisciplinaţi, sau depozitările ilegale de deşeuri pe domeniul public.

În doar câteva zile, poliţiştii locali au aplicat 400 de sancţiuni, în valoare de peste 70 de mii de lei.

Poliţiştii locali dau asigurări că şi în următoarea perioadă vor continua seria acţiunilor şi îi vor avea în vizor pe  buzoienii care încearcă să ocolească legea. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!