Publicat la: 07.09.2018. 18:25 / 651 views

ŞANŢURI LĂSATE PE PRIVIGHETORILOR. PRIMĂRIA A DISPUS REFACEREA IMEDIATĂ

Campus TV continuă seria prezentării străzilor din oraş unde firmele de utilităţi nu au efectuat lucrările până la capăt. Mai precis, nu au readus la starea iniţială carosabilul în care au săpat pentru a înlocui reţelele.

strada sparta gaze 2Un astfel de caz îl întâlnim pe strada Privighetorilor, din cartierul Dorobanţi extindere. În vară, firma de distribuţie a gazului a avut de realizat o investiţie. Săpăturile au fost făcute într-o parcare amenajată, de reşedinţă. După înlocuirea conductelor, societatea executantă a asfaltat la loc doar trotuarele, nu şi carosabilul pe care se întind şanţuri de zeci de metri. O situaţie în totală antiteză cu sloganul “Investim în siguranţa şi confortul tău”, trecut şi pe panourile de şantier postate în zonă de compania de distribuţie a gazului.

Sesizaţi de cetăţenii din zonă şi de reporterii Campus TV, reprezentanţii Palatului Comunal au precizat că vor dispune firmei responsabile să execute, săptămâna viitoare, lucrările de refacere a carosabilului, încercându-se o variantă şi mai rapidă, prin intermediul Urbis Serv, firma de asfaltări a Primăriei. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!