Publicat la: 12.08.2020. 18:23 / 425 views

ȘANTIER PE ALEEA ARINULUI. UN SEGMENT DE STRADĂ ESTE ÎNCHIS CIRCULAȚIEI RUTIERE

Aleea Arinului, o stradă paralelă cu Bulevardul Unirii Nord, este extrem de circulată și este folosită de locatarii blocurilor de pe acea parte a bulevardului pentru a-și parca mașinile.

lucrari arinului 2 lucrari arinului 1

De-a lungul anilor, strada nu a fost reasfaltată, ci doar plombată din când în când.

De la sfârșitul săptămânii trecute aici s-a deschis un șantier al Urbisului, care o va reabilita.

Pentru a nu perturba prea mult circulația rutieră, lucrările de reabilitare și de modernizare a străzii se vor executa pe segmente.

Pentru început, a fost închis circulației tronsonul dinspre strada Patriei.

După ce acesta va fi terminat, se va stabili un nou segment, în continuarea lui.

Strada este importantă și prin numărul mare de parcări din zonă.

Odată cu începerea proiectului european de reabilitare și modernizare a Bulevardului Unirii, aici vor fi construite parcări supraetajate, unde să poată fi adăpostite și mașinile locatarilor din zonă, care acum le parchează pe bulevard. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!