Publicat la: 17.07.2018. 17:52 / 998 views

ŞANTIER ÎNCHIS. LUCRĂRILE LA ŞOSEAUA VADU PAŞII AU FOST ÎNTRERUPTE

Odată cu finalizarea podului de la Vadu Paşii, şoseaua cu acelaşi nume va căpăta o importanţă deosebită. Pe aici vor circula în special autovehicule de mare tonaj, care vor evita astfel să tranziteze oraşul. Lucrările pentru reabilitarea şoselei au fost întrerupte din motive tehnice.

drum vadu pasii 3Drumul care va asigura circulaţia între podul de la Vadu Paşii şi şoseaua Brăilei trebuie să fie reabilitat până la finalizarea lucrărilor de la pod.

Şantierul pentru reabilitarea drumului a fost deschis deja, dar lucrările de săpătură au fost sistate din motive tehnice.

După ce podul peste râul Buzău va fi deschis pentru circulaţia auto, se estimează că o mare parte din autovehiculele care vor avea ca destinaţie Brăila sau Galaţi, în special cele de mare tonaj, vor ocoli oraşul pe aceată şosea.

Şi din acest motiv, infrastructura va trebui să fie extrem de rezistentă pentru ca stratul de asfalt să nu se onduleze pe anumite porţiuni.

Construirea unui parapet pe segmentul dintre pasajul pe sub cale ferată până dincolo de Obor ar fi singura soluţie viabilă pentru că şoseaua nu poate fi deplasată la 10 metri de şine.

Diferenţa de nivel dintre drum şi terenul care îl mărgineşte este prea mare pentru a permite mutarea lui. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!