Publicat la: 15.03.2018. 19:00 / 2.505 views

ŞANTIER DISTRUS LA PODUL VADU PAŞII. PAGUBE DE MILIARDE, PRODUSE DE APELE ÎNVOLBURATE

Apele învolburate ale Buzăului au produs cele mai multe pagbube constructorului care se ocupă de ridicarea unui nou pod la Vadu Paşii. Autoutilaje, schele şi multe alte materiale de construcţii au fost luate de apă. Muncitorii nu mai pot lucra acum în albia Buzăului. Autorităţile au format o celulă de criză pentru a stabili ce măsuri urgente se impun pentru a remedia din efecte.

pagube pod 3Zilele trecute, cotele râului Buzău au crescut semnificativ. S-au produs pagube în mai multe zone. Cele mai mari distrugeri au fost provocate pe şantierul organizat în imediata apropiere a Podului de la Vadu Paşii, acolo unde începuse construcţia unui nou pod. Apa mare a distrus utilaje, schele şi a luat tone de materiale de construcţii. Constructorul estimează, pentru început, pierderi de peste 500.000 de lei.

Munca de refacere a şantierului va fi una titanică. Unele autoutilaje au fost îngropate după cele întâmplate marţi noapte.

Muncitorii au fost anunţati de pericol, însă nu au avut timp să îşi retragă toate utilajele şi materialele de construcţii.

În acest moment, lucrările la noul pod de la Vadu Paşii sunt sistate.

Astăzi, la faţa locului, a fost prezent un responsabil de la Consiliul Judeţean. Autorităţile vor forma o comisie mixtă pentru a stabili măsurile ce se impun pentru a rezolva cât mai repede această situaţie de criză. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!