Publicat la: 16.05.2019. 18:13 / 978 views

SANITARII PRICEPUŢI. 18 ECHIPE ANGRENATE ÎN CONCURS

Zeci de elevi de gimnaziu şi de liceu s-au întrecut, astăzi, la faza judeţeană a concursului “Sanitarii pricepuţi.” Ei au trecut prin două probe în cadrul cărora le-au fost testate cunoştinţele de prim-ajutor. Competiţia s-a desfăşurat în sala de sport a Şcolii nr. 11 din Buzău şi a fost câştigată de echipa şcolii din Stâlpu.

sanitari 2Cele 18 echipe formate din 6 membri au început cu proba scrisă a concursului organizat de Crucea Roşie, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar. Elevii ajunşi în marea finală judeţeană au fost încântaţi să participe la competiţia unde au pus în practică lucrurile învăţate până acum despre primul ajutor.    

La proba practică, echipele au avut mai multe scenarii cu intervenţii în caz de urgenţă şi au avut misiunea de a aplica metodele corecte de prim-ajutor.

“Sanitarii pricepuţi” este un concurs cu o tradiţie de zeci de ani, ajuns la a 57-a ediţie în acest an.

Etapa naţională a concursului se va desfăşura, ca de obicei, în Tabăra de la Poiana Pinului. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!