Publicat la: 14.01.2020. 19:10 / 566 views

SÂNGE PROASPĂT, LA GLORIA. PATRU NUME NOI, ÎN LOTUL LUI ILIE STAN

După ce l-a pierdut pe Vali Alexandru, golgeterul plecat la Rapid, Gloria încearcă să primenească lotul lui Ilie Stan, pentru a face o figură cât de cât decentă, în retur. Aseară, patru jucători au semnat pentru clubul din Crâng. Cel mai probabil, joi vor fi anunţate şi celelalte mutări ale roş-albastrilor, pe piata transferurilor.

cantonamentCălin Toma este primul jucător anunţat ca transferat, de Gloria Buzău. Fostul căpitan al Ripensiei Timişoara a evoluat la echipa de pe Bega în ultimii patru ani, fiind adus de la ACS Ghiroda. În vârstă de 27 de ani, Toma poate juca atât fundaş stânga, cât şi fundaş dreapta. Cota sa de piaţă se cifrează la 200.000 de euro.

O altă achiziţie reuşită de Gloria este Iulian Roşu, jucător  transferat de la Sportul Snagov, echipă pe care buzoienii au învins-o în tur cu 7 la 0. Mijlocaş ofensiv, Roşu s-a format la Steaua Bucureşti, bifând stagii în primul eşalon, la Astra şi Rapid. A mai evoluat la Olimpia Satu Mare, Poli Iaşi, Metaloglobus, Poli Timişoara şi FC Clinceni.

Gloria l-a înregimentat şi pe Cătălin Savin, fotbalist venit de la Turris Turnu Măgurele. Jucătorul în vârstă de 29 de ani poate evolua atât mijlocaş la închidere, cât şi fundaş lateral. Savin a mai jucat la Rapid,  Gaz Metan şi Concordia Chiajna.

Ultimul pe lista noilor achiziţii este Marian Chică-Roşă, vârf format la FC Botoşani. Atacantul în vârstă de 21 de ani a evoluat, cu precădere, la formaţia secundă a moldovenilor.

Joi, sunt anunţate şi alte eventuale transferuri. Şefii Gloriei vor face publică şi lista jucătorilor care au părăsit gruparea din Crâng. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!