Publicat la: 10.12.2019. 19:15 / 443 views

SÂNGE DE FOTBALIST. AMPLĂ CAMPANIE DE DONARE, ORGANIZATĂ DE AJF

Peste 300 de persoane vor fi mobilizate, zilele acestea, într-o amplă campanie de donare de sânge. Oameni de fotbal, dar şi iubitori ai sportului rege vor dona, pentru a servi, prin puterea exemplului, la reducerea deficitului de sânge din spitale.

donatori ajf 1  donatori ajf 3

Peste 300 de fotbalişti, oameni din fenomen, antrenori, sau microbişti s-au raliat  campaniei iniţiate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Buzău, intitulată sugestiv “Fotbalul donează viaţă”.

Azi dimineaţă, Centrul de Transfuzii Buzău a fost luat cu asalt, la propriu, de mai multe zeci de donatori veniţi din toate colţurile judeţului.

Campania a fost gândită pentru a reduce deficitul de sânge din spitale, dar mai ales ca un impuls pentru sprijinirea implicării civice, pentru creşterea numărului de donatori.

Toate bonurile valorice obţinute în urma acestei campanii vor fi donate centrelor de copii de sub tutela D.G.A.S.P.C.

Cadrele de la Centrul de Transfuzii spun că, numai în ultimul an,  numărul donatorilor permanenţi s-a înjumătăţit.

Printre cei care au ales să sprijine initiativa AJF s-a numărat şi directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, care a declarat că se întoarce de fiecare dată cu mare plăcere la Buzău, oraş de care îl leagă amintiri frumoase.

Zilele următoare vor dona sânge şi sportivii de la Gloria Buzău, dar şi cei de la clubul vecin, Metalul. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!