Publicat la: 18.07.2017. 18:25 / 801 views

SALVAŢI VIAŢA UNUI CĂŢELUŞ! DUPĂ 14 ZILE DE LA CAPTURARE, CÂINII DIN ADĂPOST SUNT EUTANASIAŢI

La noul adăpost pentru câinii comunitari sunt îngrijiti în prezent peste 80 de câini fără stăpân, capturaţi de pe străzile Buzăului. Printre ei sunt şi exemplare extrem de reuşite, dar şi pui, care sunt cazaţi separat de animalele mature. Din păcate, spre sfârşitul lunii se va îndeplini termenul legal de cazare în padoc pentru unii dintre câinii comunitari, iar aceştia vor fi eutanasiaţi.

padoc 1Cu o capacitate de 400 de locuri, noul adăpost pentru câinii comunitari, administrat de Urbis Serv, are în padocuri 80 de exemplare.

Cu toţii au fost capturaţi ca urmare a sesizărilor locuitorilor din Buzău la numărul de telefon 0722-600.099, la care răspunde şeful adăpostului, medicul veterinar Emil Paraschiv.

Câinii au condiţii foarte bune de cazare iar cei mai mici stau cu mămicile lor sau doar cu fraţii, în padocuri separate de animalele adulte.

Îngrijitorii le creează şi o ambianţă muzicală pentru a le face cât mai uşoară şederea la adăpost.

Din păcate, după termenul legal de 14 zile, în care sunt cazaţi, hrăniţi şi îngrijiţi la noul adăpost, câinii fără stăpân vor fi eutanasiati.

Până când va funcţiona siteul pentru adopţii puteţi solicita să „înfiaţi” un câine, mai, la numerele de telefon ale adăpostului: 0722.600.099 sau numărul de fix 0238/715.151.

Câinii pe care îi veţi cere spre adopţie vor fi controlaţi sanitar, vor fi deparazitaţi şi, la solicitarea dumneavoastră, pot fi sterilizaţi în cabinetul medical al adăpostului.

În ceea ce priveşte solicitările buzoienilor în legătură cu capturarea unor câini fără stăpân, în curând va fi alcătuit un al doilea echipaj de ecarisaj, care va asigura schimbul dintre orele 14 şi 18 sau chiar până la ora 20. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!