Publicat la: 02.07.2020. 17:55 / 251 views

SALVAT DUPĂ O TENTATIVĂ DE SUICID. INTERVENȚIE COMPLEX A MEDICILOR BUZOIENI

Un buzoian, care a încercat să se sinucidă, a fost salvat  de o echipă de medici de la Spitalul Județean. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a ajuns la spital în stare foarte gravă, după ce s-a înjunghiat. O echipă multidisciplinară a reușit să-l salveze.

sinucigas site 2 sinucigas site 1

După mai multe zile de la intervenția salvatoare, starea de sănătate a bărbatului este din ce în ce mai bună. Pacientul, în vârstă de 41 de ani, a ajuns în stare critică, cu multiple plăgi, la gât și abdomen, după o tentativă de suicid.

Cazul a fost evaluat de o echipă multidisciplinară, condusă de dr. Oana Goidescu, medic primar chirurgie generală, alături de dr. Vasilica Bâldea, medic primar și șef Secție ORL, având sprijinul medicului A.T.I. George Tomescu.

Intervenția a fost una extrem de dificilă, însă echipa de medici l-a salvat pe bărbat.

Bărbatul salvat de medicii buzoieni este cunoscut cu afecțiuni psihice și cu alte tentative de suicid. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!