Publicat la: 24.05.2017. 18:06 / 1.293 views

SALT MORTAL. PARAŞUTISTUL A MURIT LA UN EXERCIŢIU, PE AERODROMUL CLINCENI

Un paraşutist buzoian şi-a pierdut viaţa, aseară, în urma unui accident survenit în cadrul unui exerciţiu, pe Aerodromul Clinceni. Militarului i-a fost acordat primul ajutor la faţa locului, apoi a fost preluat de urgenţă de o echipă SMURD. Din nefericire, buzoianul a decedat la Spitalul Universitar din Capitală.

parasutist1Caporalul Cristinel Jianu, din Batalionul 495 Infanterie, şi-a pierdut viaţa aseară, în urma unui accident, în timpul unui exerciţiu de paraşutare. Cumplitul eveniment s-a produs în jurul orei 19, iar militarului i-a fost acordat, imediat,  primul ajutor. Preluat de urgenţă de un echipaj SMURD, buzoianul a fost transportat la Spitalul Universitar, unde, în ciuda intervenţiei medicilor, a decedat. Caporalul Cristinel Jianu avea 45 de ani şi era angajat în sistem din 2015.

Azi, la sediul comandamentului Diviziei 2 Getica, a fost organizată o ceremonie de comemorare a caporalului Cristinel Jianu.

Pentru a se stabili circumstanţele în care a murit paraşutistul buzoian, a fost deschisă o anchetă, ce va fi instrumentată de Parchetul Militar. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!