Publicat la: 13.12.2017. 19:12 / 1.139 views

SALONUL DE IARNĂ. ARTIŞTII PLASTICI BUZOIENI EXPUN LA GALERIILE DE ARTĂ

Pictura, sculptura, grafica şi artele decorative buzoiene sunt evidenţiate în aceste zile la Salonul de Iarnă 2017. Expoziţia a fost vernisată ieri la sala etaj a Galeriilor de Artă „Ion Andreescu” şi va sta pe simeze timp de o lună şi jumătate. Publicul buzoian va putea admira cele mai recente lucrări expuse de artiştii consacraţi, dar şi de tineri aflaţi la debut, membri ai Uniunii Artiştilor Plastici profesionişti din Buzău.

salonPreşedintele filialei buzoiene a Uniunii Artiştilor Plastici din România a strigat catalogul la vernisajul Salonului de Iarnă din acest an.

Nu toţi cei 36 de expozanţi au putut să participe la vernisarea expoziţiei colective de pictură, sculptură, grafică şi arte decorative, dar cei prezenţi s-au bucurat de reîntâlnirea cu publicul buzoian.

Expoziţia este alcătuită din lucrări de pictură, sculptură, grafică şi arte decorative, care aparţin unor artişti buzoieni consacraţi, dar şi unor artişti tineri, aflaţi la debut.

Chiar dacă sălile de la Galeriile de Artă „Ion Andreescu” nu sunt suficient de încălzite pe timp de iarnă, atmosfera a fost una potrivită pentru Sărbători.

Expoziţia „Salonul de Iarnă 2017” va sta pe simeza Galeriilor de Artă până la sfârşitul lunii ianuarie 2018 şi va putea fi vizitată gratuit. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!