Publicat la: 18.01.2017. 19:08 / 1.009 views

SALARII MAJORATE PENTRU PROFESORI. NU SE ŞTIE, ÎNSĂ, CU CÂT VOR CREŞTE VENITURILE

Una caldă, una rece pentru profesori. Anul începe cu o majorare a salariiilor, doar că nu se ştie cu cât vor creşte veniturile cadrelor didactice. Liderii de sindicat sunt debusolaţi. Ei au primit semnale că legea privind o majorare în medie cu 15% ar urma să fie modificată cu un alt act normativ ce va stabili o creştere cu un cuantum fix pentru fiecare profesor.

profesorÎn februarie, când vor fi virate salariile pentru prima lună din acest an, cadrele didactice ar urma să aibă parte de mai mulţi bani. Calculul ar fi trebuit să se facă potrivit unei legi aprobate la sfârşitul anului trecut, printr-o majorare în medie cu 15 procente. Între timp, liderii de sindicat au fost informaţi de la Centru că se pregăteşte o schimbare ce va fi, totuşi, în avantajul cadrelor didactice.

O decizie este aşteptată în şcoli ca pâinea caldă. Nu de alta dar, până la sfârşitul lunii, trebuie emise documentele de plată pentru salariile profesorilor.

Ultima majorare salarială de care au beneficiat cadrele didactice a fost în luna august a anului trecut. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!