Publicat la: 12.01.2018. 19:10 / 681 views

SALARII ÎNTÂRZIATE ÎN ÎNVĂŢĂMÂNT. PROFESORII ÎŞII VOR PRIMI SALARIILE

Schimbarea ordonatorului de credite prin Legea Bugetului de Stat pe anul în curs a produs întârzieri la plata salariilor din Învăţământ. De acum înainte, salariile nu vor mai fi asigurate de primării, ci vor fi transferate de Minister prin intermediul Inspectoratelor Şcolare. Profesorii buzoieni au solicitat ca data pentru încasarea lefurilor să rămână cea care era fixată înainte de schimbarea mecanismului de plată.

dobrePentru anumite unităţi şcolare din judeţ, salariile aferente lunii decembrie au fost primite cu întârziere, din cauza faptului că, de acum înainte, plata se va face prin intermediul inspectoratului şcolar.

Conform Legii bugetului de stat  pe anul 2018, sumele pentru plata salariilor pentru personalul din unităţile de învăţământ vor fi transferate de la Minister către inspectoratele şcolare.

Sindicaliştii speră să nu mai apara întârzieri de acest fel.

Din Învăţământul din judeţul Buzău fac parte aproximativ 6000 de salariaţi, cadre didacţice şi personal auxiliar. (Corneliu Floriceanu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!