Publicat la: 19.04.2018. 18:17 / 747 views

ŞAHUL A CĂLĂTORIT ŞI LA ȘCOALA NR.11. ZECI DE COPII IMPLICAŢI ÎN ACTIVITATE

Caravana Şahul călător” a ajuns, astăzi, la unitatea de învăţământ cu cel mai mare număr de elevi din judeţul Buzău. Zeci de elevi de la Școala nr. 11 au fost invitaţi să participe la activitatea destinată atragerii copiilor către sportul minţii.

sah 1Zeci de copii au fost angrenaţi în activitatea de astăzi. Abia iniţiaţi sau cu experienţă în sportul minţii, elevii de la Școala nr. 11 s-au bucurat de organizarea unei competiţii, parte a caravanei „Şahul călător”.

Printre participanţii la activitatea sportivă de azi s-a numărat şi Ștefan Popescu, campion naţional în 2017. Anul acesta, elevul a obţinut titlul de vicecampion la şah.

Proiectul “Șahul călător” se adresează tuturor şcolilor din oraş şi este sprijinit de Primăria municipiului Buzău.

“Șahul călător” este organizat de SCM Gloria Buzău, în parteneriat cu Palatul Copiilor. Astăzi a fost ceea de-a 5-a ediţie a caravanei.

Primii o sută de copii clasaţi în competiţiile organizate în cadrul caravanei vor fi premiaţi. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!