Publicat la: 12.10.2020. 18:11 / 240 views

S-AU RIDICAT RESTRICȚIILE. COMUNA VERNEȘTI REVINE LA “NORMAL”

Se redeschid restaurantele și barurile, în comuna Vernești, slujbele revin în biserici, iar localurile pot organiza din nou nunți și botezuri. Astăzi, autoritățile au decis ridicarea restricțiilor aplicate în ultimele cinci zile. Rata de incidență a îmbolnăvirilor de COVID, în comuna Vernești, a scăzut sub 1.5 la mia de locuitori.

vernesti 1 vernesti 5

Restricțiile anti-COVID, impuse în comuna Vernești, prin decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, au fost ridicate de același for, în urma unei ședințe organizate astăzi.

Reamintim că, începând cu data de 8 octombrie, din cauza incidenței de peste 1.5 îmbolnăviri la mia de locuitori, pe raza comunei Vernești au fost dispuse mai multe măsuri de prevenție împotriva răspândirii noului coronavirus.  

Printre reguli s-au numărat închiderea restaurantelor și barurilor, interzicerea organizării de evenimente private, precum nunți și botezuri, precum și desfășurarea slujbelor în aer liber, nu în incinta bisericilor. Măsuri suplimentare au fost luate și în mijloacele de transport persoane care tranzitează localitățile comunei.

Cum rata de incidență a scăzut sub 1,5 cazuri la 1000 locuitori, toate aceste restricții au fost eliminate. 

Vernești a fost singura comunitate din județul Buzău în care s-au impus astfel de interdicții, din cauza unui număr crescut de cazuri de COVID. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!