Publicat la: 31.07.2019. 18:13 / 1.939 views

S-AU OCUPAT TOATE POSTURILE LA SPITAL. MULŢI CANDIDAŢI, TOTAL NEPREGĂTIŢI PENTRU CONCURS

Cel mai mare concurs organizat anul acesta la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău s-a încehiat. Toate cele 33 de posturi s-au ocupat. Rămâne, însă, îngrijorarea că mulţi dintre cei care se prezintă la astfel de selecţii sunt nepregătiţi să facă faţă cerinţelor unei meserii în sistemul sanitar, deşi au absolvit o şcoală de profil.

spital 1Spitalul Judeţean de Urgenţă a scos la bătaie nouă posturi de asistent medical debutant, şase de asistent medical, unul de asistent medical principal, două locuri la farmacia unităţii, zece de infirmeră, precum şi alte posturi necesare pe mai multe secţii.

La selecţie a fost mare concurenţă, peste 300 de candidaţi depunându-şi dosare. Numai că proba scrisă a examenului a fost un duş rece pentru mai mult de jumătate dintre aspiranţi.

Numărul mare de candiaţi picaţi reflectă slaba pregătire a multor absolvenţi de şcoli postliceale sanitare, având în vedere notele ruşinoase obţinute la proba scrisă la examenul pentru asistenţi medicali.

(Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!