Publicat la: 03.07.2018. 18:27 / 774 views

S-AU MAJORAT PENSIILE. APROAPE 124.000 DE BENEFICIARI LA BUZĂU

Aproape 124.000 de buzoieni vor primi pensii majorate. Punctul de pensie a fost indexat cu 10%, iar pensia socială a fost majorată de la 520 la 640 de lei. Cu toţii vor beneficia de bani în plus începând cu această lună.

pensionari 2Jumătatea anului a fost aşteptată de pensionari, pentru a mai beneficia de o majorare a veniturilor. Începând cu această lună, punctul de pensie creşte cu 10 procente, fapt care aduce mai mulţi bani pentru aproape 90.000 de vârstnici din judeţul Buzău. Şi beneficiarii de pensie minim garantată, peste 34.000, vor avea veniturile majorate la 640 de lei.

În funcţie de venituri, pensionarii vor avea în plus de la câteva zeci la sute de lei.

Plata pensiilor se face până la data de 15 ale lunii. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!