Publicat la: 02.06.2020. 17:58 / 779 views

S-AU ÎNGRĂMĂDIT LA POLICLINICĂ. FĂRĂ TEAMĂ DE CORONAVIRUS

Imaginile zilei vin de la Policlinica 23 August, unde zeci de persoane s-au îngrămădit la intrarea în unitatea sanitară. Acestea așteaptă să fie preluate de asistentele cabinetelor de specialitate. Imaginile au fost postate de un tânăr, revoltat că responsabilii policlinicii nu au luat măsuri pentru a fi evitată o astfel de situație.

aglomeratie policlinicaImaginile au fost filmate astăzi, la orele dimineții, când zeci de buzoieni au mers la Policlinica “Nicolae Titulescu”, având programări sau alte probleme de rezolvat la cabinetele unității sanitare. Se poate observa că nu se respectă regula distanțării sociale, iar câțiva dintre cei care așteaptă la coadă nici măcar nu poartă măști de protecție.

Pe de altă parte, imaginile demonstrează că, cel puțin la ora la care a fost făcută înregistrarea, responsabilii policlinicii nu au luat măsurile necesare, în așa fel încât să fie evitate aceste episoade.

Reamintim că, luna trecută, timp de o aproape o săptămână, activitatea Policlinicii „Nicolae Titulescu” a fost suspendată, după confirmarea cu Covid-19 a unui medic și a unui asistent medical de la două cabinete. (Mihai Bunăziua)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!