Publicat la: 12.04.2018. 18:15 / 792 views

S-AU INCHIS ROBINETELE LA RAM. NU SE MAI FURNIZEAZĂ CĂLDURĂ NICI NOAPTEA

Temperaturile ambientale ridicate au pus stop livrării de agent termic de către RAM. Cu începere de astăzi, toţi buzoienii racordaţi la sistemul centralizat de încălzire nu vor mai primi căldură în calorifere. Apa caldă va fi livrată în continuare, 24 de ore din 24.

ram-1Se pare că primăvara s-a instalat definitiv în oraşul nostru şi că temperatura mediului ambiant începe să se apropie de nivelul estival. Din acest motiv, Regia Autonomă Municipală a hotărât să sisteze livrarea agentului termic în caloriferele buzoienilor abonaţi la sistemul centralizat de încălzire. După o scurtă perioadă în care agentul termic a fost furnizat doar noaptea, începând de ieri, caloriferele au fost închise de tot.

Livrarea căldurii în apartamentele buzoienilor ar putea fi reluată doar în cazuri excepţionale. Până în toamna viitoare, când se vor aprinde din nou cuptoarele pentru încălzirea apartamentelor, lucrătorii de la RAM se vor ocupa cu întreţinerea şi reparaţiile curente la infrastructura de distribuire a agentului termic.

Programul de livrare a apei calde va rămâne neschimbat, adică 24 de ore din 24, în afară de cazul în care vor fi intervenţii la reţeaua de livrare sau la instalaţiile de bloc. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!