Publicat la: 25.03.2019. 19:39 / 786 views

S-AU ÎMPĂRŢIT BANII. MUNICIPIUL BUZĂU A PRIMIT 1,3 MILIOANE DE LEI

Astăzi, Consiliul Judeţean Buzău a repartizat bugetul către comunele şi oraşele judeţului. Banii vor merge către toate unităţile administrativ-teritoriale în funcţie de solicitările venite de la acestea, dar şi de proiectele pe care le au. De asemenea, o sumă de bani a fost alocată pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală, pentru proiecte de infrastructură, dar şi pentru cheltuielile de funcţionare.

sedinta cjAstăzi, în cadrul unei şedinţe extraordinare, Consiliul judeţean Buzău a repartizat, pe unităţi administrativ-teritoriale, sumele defalcate din TVA şi sumele din cotele din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2019, şi estimativ pe anii 2020 – 2022, alocate judeţului. Din cota de 17,5 la sută din impozitul pe venit la comuna Vadu Paşii au ajuns cei mai mulţi bani, 781.000 de lei, în timp ce la Glodeanu Siliştea, cei mai puţini, 88.000 de lei.

Anul acesta municipiile Buzău şi Râmnicu Sărat au primit câte 1.300.00 de lei.

Tot astăzi s-au repartizat în bugetul propriu al judeţului, suma de aproximativ 16 milioane de lei, reprezentând sume defalcate din TVA pentru finanţarea cheltuielilor privind drumurile judeţene în anul 2019. (Mirela Copariu)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!