Publicat la: 10.05.2018. 18:10 / 830 views

S-AU DECIS SEMIFINALISTELE CUPEI. GLORIA, VERNEŞTI, LANURILE ŞI ZĂRNEŞTI, ÎN CAREUL DE AŞI

Ieri s-au disputat sferturile de finală ale Cupei României, faza judeteana, etapă în care s-au înscris nu mai putin de nouăsprezece goluri. Partidele s-au disputat în manşa unică, pe terenurile celor mai slab cotate dintre sfertfinaliste. Faza urmatoare va avea loc pe 23 mai.

cupa siteGloria Buzău este performera sferturilor de finală ale Cupei României faza judeţeană, după ce s-a impus la Luciu cu 6 la 0. Pentru gruparea din Crâng au punctat Cîmpeanu, Babageanu de două ori şi Mihăescu.

Surpriza sferturilor s-a consemnat la Verneşti, unde echipa a doua din localitate a trecut cu 1 la 0 de Recolta Sălcioara. În celelalte două partide Voinţa Lanurile s-a impus la Tisău cu 2 la 1 în timp ce derby-ul local dintre Poşta Cîlnău şi Zărneşti a fost tranşat de Avîntul, cu 5 la 0.

Spre deosebire de ediţiile precedente, finala Cupei nu se va mai disputa pe Gloria, din cauza lucrărilor de renovare a arenei din Crâng. Ultimul act al competiţiei va fi găzduit de Stadionul Municipal din Rm. Sărat. Pe acelaşi teren se va juca, cel mai probabil, şi barajul pentru promovarea în C. (Andrei Solomon)

Lasati un comentariu

AVERTISMENT! CITITORII CARE POSTEAZĂ COMENTARII INJURIOASE, JIGNIRI LA ADRESA UNOR PERSOANE ŞI CARE FOLOSESC CUVINTE CARE NU AU CE CĂUTA PE UN SITE SERIOS, VOR AVEA COMENTARIILE ŞTERSE ŞI INTERDICŢIE, PRIN MIJLOACE TEHNICE, SĂ MAI POSTEZE COMENTARII !

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

error: Content is protected !!